RockStation

Új dalok írásával üti el az időt a Metallica!

2020. június 17. - theshattered

0metallica2018_31_eredmeny.jpgLars Ulrich bedobta a jóhír-bombát, a következő nagylemezük anyagának írásával üti el az időt a Metallica. A zenekar a legutóbbi, Hardwired... To Self-Destruct című dupla korong kiadása után a csapat megígérte, hogy nem kell majd nyolc évet várni a következő csomagig, úgy látszik, ez össze is fog jönni! Igaz, erre a jelenlegi járványhelyzet, illetve a tény, hogy az amerikai zenekarok, főleg a nagyon a jövő évig nem koncertezhetnek, sokat rájátszik.

"Még csak most kezdjük, talán négy hete nyomjuk, épp egymásra hangolódunk. Természetesen az összhang eddig is megvolt, de a kreatív kapcsolódás a fontos most. Jelenleg felfedező módban vagyunk, ha nevezhetjük így. Emailen és Zoomon keresztül küldözgetjük az ötleteket, próbálunk zenét írni ezekben a furcsa időkben."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5415825386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum