RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol.25

2020. június 21. - sunthatneversets

en-minor-2019-photo-by-jehn_w_a_-ghostcultmag.jpgHeti dalmegosztásunkban hazai súly, délies elszállás, indusztriál zakatolás, dögös rock és a mackósan dörmögő Phil Anselmo.

OMEGA DIATRIBE - Parallel

Korábban már hírt adtunk a szeptemberben megjelenő negyedik Omega Diatribe lemezről, ami a Metanoia címet kapta. A lemez a neves svéd producer, Jens Bogren közreműködésével nyerte el végleges formáját a Fascination Street Studióban és a Metal Scrap Records gondozásában jelenik meg Európában, az Egyesült Királyságban, Japánban és az Egyesült Államokban egyaránt. Erről korongról hallhatjátok most az első klipes dalt, Parallel címmel.


VALKYRIE - The Choice

A Baroness volt gitárosa Pete Adams testvérével Jake-kel hozta össze a Valkyrie nevű bandát, melynek debütalbuma a Relapse-nél jelenik meg július 24-én Fear címmel. The Choice címmel egy dalt is tudunk mutatni róla. 


FILTER - Thoughts And Prayers

Új videót és dalt mutatott a Richard Patrick-vezette Filter. A dal érdekessége, hogy a korábbi Filter-tag, Brian Liesegang is szerepel benne, a klipet pedig maga Patrick rendezte. A Filter következő nagylemeze, a már most egyértelmű mondanivalójú Murica valamikor az év vége felé fog megjelenni. 


THE PRETTY RECKLESS - Death By Rock And Roll

Bemutatta a valamikor később megjelenő, soron következő nagylemezének címadó dalát a The Pretty Reckless. A nevéhez méltóan dögös Death By Rock And Roll fentebb található. Dögös, na! 


EN MINOR - Blue

Szeptember 4-én jelenik meg Phil Anselmo depression core (akármit is jelentsen ez) projektjének, az En Minornak az első nagylemeze, a When The Cold Truth Has Worn Its Miserable Welcome Out. A korongról egy  előzetes dalt mutatott be az itt öltönyben feszítő legenda és csapata, ahogy sejteni is lehet, itt valamennyire lágyabb hangnemet üt meg az egyébként igencsak a karcos énekéről ismert, mostanában millió projektben nyomuló frontember.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1115903996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum