RockStation

Van egy, a fiókban maradt dala a Linkin Parknak!

2020. június 24. - theshattered

0linkinpark2017_13_eredmeny.jpgMike Shinoda jól bedobta a Linkin Park-rajongóknak a b*mmeg-bombát, mivel közölte a fanokkal: van egy dal a fiókban, amit még Chester Benningtonnal vettek fel. A Friendly Fire című tételt a legutolsó, sok vitát kavart One More Light korong anyagával együtt rögzítették, így vélhetően nem lesz egy agyszaggató valami, de az is biztos, hogy sajnos egy ideig egyáltalán nem lesz még elérhető. Mondhatjuk, hogy félig-meddig nesze semmi...?

"Van egy dal, egy One More Lightos dal, amit... Több dalt kevertünk meg, mint amit végül felraktunk a kész lemezre, azért, hogy lássuk, megugorja-e a lécet, vagy mi lesz a sorsa. Hogy elhasználhatjuk-e B-oldalas dalnak. Ez volt a Friendly Fire."

És akkor a fenti videó végén jön a szomorú hír: "Szó szerint éveket kell majd várnotok, hogy hallhassátok a dalt, csak szólok."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3215912160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum