RockStation

Támad a Fekete Párduc! - Jön a Pain Of Salvation soron következő nagylemeze!

2020. június 25. - theshattered

pos2020.jpgMár csak augusztus 28-ig kell várni és jön a Pain Of Salvation új alkotása, a Panther. A csomag első előzetese jövő hét pénteken érkezik, de hogy addig is legyen min edződni, egy előzetest, a borítót és a standard kiadás dallistáját már meg is tudjuk mutatni!

pos-panther.jpg

1. ACCELERATOR
2. UNFUTURE
3. RESTLESS BOY
4. WAIT
5. KEEN TO A FAULT
6. FUR
7. PANTHER
8. SPECIES
9. ICON

Daniel Gildenlöw: "A Panther készítése több, mint két évbe telt. Mindig is éreztem a késztetést, hogy kitoljam a határaimat, mind zenei, mind hangzásbeli értelemben. Hogy más irányból közelítsem meg a zenét anélkül, hogy a zenekar alapidentitását elveszteném. Szövegileg minden eddiginél jobban passzol az aktuális időszakba. Amikor ránézek a lemez koncepciójához készített rajzolt borítókra, egyszerűen elönt a boldogság. Már alig várom, hogy mindenkivel megoszthassam ezt a lemezt!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6615913260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum