RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol.26

2020. június 28. - sunthatneversets

uniform_2020_ebru_yildiz.jpgHeti dalmegosztásunkban visszatérő altrockerek, újvonalas kemény zene, kemény fickók punkban, keresztény metal és indusztriál zajongás. /Fotó: Ebru Yildiz/

BRING ME THE HORIZON - Parasite Eve

Bemutatta a régóta ígért új szerzeményét, a Parasite Eve-t a Bring Me The Horizon. Az utóbbi időben, valljuk be, nem alaptalanul az elpoposodással, elgitármentesedéssel ostorozott csapat a fogós, elektronikával sem spóroló nótában azért némi húrzengést és kevés agresszívabb éneket is megenged magának, persze a régivonalas metalos, vagy kevésbé nyitott olvasóinknak azért nem merjük nyugodt szívvel ajánlani. 


UNIFORM - Delco

Shame. Milyen jó cím egy lemeznek, még ha nem is a minőségre utal! Valahogy megragadja a fantáziát, mi is az a szégyen, amiről itt szó van, mire utal, meg amúgy is... De nem mi vagyunk azok, akik megmondják, mi a helyzet, itt csak a száraz tények sorakoznak: szeptember 11-én érkezik a fent említett című új Uniform-korong, az industrial/noise metal formáció pedig a Delco névre keresztelt középtempós hengereléssel küld egy fityiszt.


VENOMOUS CONCEPT - Lemonade

Politics Versus The Erection - szép cím egy lemeznek, meg is lett a maga helye, mégpedig a Brutal Truth és Napalm Death tagokból álló Venomous Concept friss dalcsokrán. Az egyértelmű mondanivalóval bíró borítóval ellátott korong augusztus 28-tól lesz elérhető, de hogy addig se éhezzünk (vagy szomjazzunk?), itt van róla a Lemonade


STRYPER - Blood From Above

Szeptember 4-én érkezik a keresztény rockzenei vonal veterán zászlóshajójának, a Strypernek új nagylemeze, az Even The Devil Believes. A csomagról a Blood From Above című dal, ami nem mellesleg magát a lemezt is röffenti majd, egy dalszöveges videót is kapott. 


HUM - Step Into You

20 évvel legutóbbi nagylemezének megjelenése után a semmiből jelent meg a héten a HUM visszatérő albuma Inlet címmel. A 90-es évek altrockjába szerelmeseknek most hatalmas lehet az öröme, hátha még meghallgatják a fenti dalt. A teljes lemez ITT érhető el. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8015969826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum