RockStation

Iona - Arcon csap a DevilDriver és még bocsánatot sem kér érte!

2020. július 02. - theshattered

devildriver_2020.jpgBemutatta a két részletben megjelenő új albumának, a Dealing With Demonsnak a második előzetesét a DevilDriver. Az első fejezet október 9-én jelenik majd meg, ezen tíz tétel kap majd helyet, többek között a korábban bemutatott Keep Away From Me és a frissen leszállított, kicsit talán szaratós videóval megtoldott, iszonyat súllyal nyomuló Iona. Ezt a két nótát lentebb meg is találjátok. A második fejezetről egyelőre nincs hír, de várhatóan a jövő év eleje, közepe táján taszítják majd az arcunkba.

dd-dealing.jpg

01. Keep Away From Me
02. Vengeance Is Clear
03. Nest Of Vipers
04. Iona
05. Wishing
06. You Give Me A Reason To Drink (feat. Simon Blade Fafara)
07. Witches
08. Dealing With Demons
09. The Damned Don't Cry
10. Scars Me Forever

Dez Fafara: "Az Iona nem hasonlít egyik eddig kiadott dalunkra sem. Az őrjöngő verzétől kezdve a kísérteties refrénig ez a dal egy következő lépés a hallgató füleinek lezúzására! A refrén 'She carries a black rose, effigy from a story closed,' (Fekete rózsát cipel, egy lezárt történet képmását) Iona régóta halott szellemének történetét meséli el, a halállal való gyötrődését, amit a kezében lévő fekete rózsa jelenít meg. Minden lélek, amit ő elragadott a sötét, magányos útszakaszon, belevándorol a rózsába, amit ő az örökkévalóságon át fog cipelni. Ez a téma a Dealing With Demonsra emlékeztet engem, hogy nekünk, embereknek nehezünkre esik megszabadulni dolgoktól. Lehet ez kapcsolat, egy haláleset, bármi. Iona fekete rózsája az előrelépésre való képtelenséget jelképezi - mindig csak a bosszúra vágyik. A múlt pont az, ami - elmúlt. Fontos, hogy továbblépjünk a gondjainkon és ne ragadjunk be miatta egy örökös körforgásba."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr415978560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum