RockStation

Három vendég is lesz a Last Resort új verziójában

2020. július 05. - theshattered

papa_roach_2018.jpgHárom "igazán beteg" vendégzenész hallatja majd magát a Papa Roach abszolút slágerének, a Last Resortnak az újravett verziójában. A zenekar idén ünnepli a nagy áttörést hozó lemezének, az Infest megjelenésének huszadik évfordulóját, melyhez egy online bulit is mellékeltek korábban. Ha jól figyeltetek, az ünnepléssorozat keretében a Tightrope ráncfelvarrott kiadását is elcsíphettétek már, ha nem, lentebb azt is megtaláljátok.

"Csináltunk egy újravett verziót a Last Resorthoz is, amit néhány vendéggel együtt rögzítettünk. Egyelőre neveket nem mondhatok, de néhány csúcsligás, igazán beteg arcot sikerült leakasztani hozzá.

Ott van közöttük egy modern rock korszakos arc, aki most is felszólalt az emberekért. Van egy valaki a régisulis hip-hop színtérről, illetve egyvalaki a mostaniak közül. Hasonló személyiségek, mint mi is vagyunk.

Egyelőre nem tudjuk, hogy mind egy dalban lesznek majd, vagy három különböző verziót adunk majd ki belőle. Majd mostanában fogunk erről dönteni. Jó móka lesz így játszani, egyben egy király módja is lesz a hamarosan érkező dal megünneplésének.

Megvan benne a megfelelő karcosság, a megfelelő emberek, nagyon autentikus érzés lesz. A Last Resort egy időtlen dal, így mi is szerettük volna, ha az emberek érzik, hogy mi sem gondoljuk ezt másképp."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr615981410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum