RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol.28

2020. július 12. - sunthatneversets

idle_hands_2019.jpgA heti rockdiszkóban jeges északi fém, heavy/goth gyöngyszem, electrocore, pusztulat death metal és underground rocksztár, szólóban. 

ENSLAVED - Jettegryta

Kiadta az Utgard címen, október 2-án megjelenő nagylemezének második előzetes dalát az Enslaved. A Jettegryta egy meglehetősen hűvös hangulatú, Izlandon forgatott videót kapott, melyet ebben a hőségben talán kicsit jobb is nézni, mint a napsütötte klipeket. A filmecske megjelenésével egyidőben beindult az Utgard előrendelése is, érdemes lecsapni valamelyik fini, limitált kiadásra!


FIT FOR A KING - God Of Fire

Szeptember 18-án jelenik meg az amerikai metalcore/electrocore Fit For a King új albuma The Path címmel. A zenekar előzetesként új dalt pattintott God Of Fire címmel, melyben a Crystal Lake énekese Ryo Kinoshita is megmutaja magát. 


GREG PUCIATO - Do You Need Me To Remind You?

Jó messzire lőtte be a szólólemezének kiadását a The Dillinger Escape Plan énekeseként híressé vált Greg Puciato, de ez nem azt jelenti, hogy addig hagyni fogja, hogy koplaljanak a rajongók. A Child Soldier: Creator Of God című anyagról, melyen a dobok kivételével minden hangszert Puciato kezelt, itt a Do You Need Me To Remind You? és annak videója, a fullos lemez október 23-án kerül a boltokba, virtuális platformokra. 


KATAKLYSM - The Killshot

A tizennegyedik albumára készül a Kataklysm. A kanadai legendák az Unconquered címet adták a csomagnak, melyről a The Killshot hivatott megállni az első nyilvánosságra hozott dal szerepét. Mit ne mondjuk, jó izmos darab! A teljes nagylemez szeptember 25-re várható. 


IDLE HANDS - It Doesn't Really Matter / Puppy Love

Egy kétdalos EP-vel lepte meg a rajongóit az Idle Hands. A heavy és goth vonalat is magáénak tudó csapat (akiket a Joy Divisionhöz és a Sisters Of Mercy-hez hasonlítgatnak) a legújabb anyagán eddig a fiókban hagyott dalokat szedett elő, nem mintha okuk lenne a szégyenre. A hét és fél percnyi hallgatnivaló a két évvel ezelőtti EP, a Don't Waste Your Time folytatásaként hivatott megállni a helyét (naná, ezek a dalok is akkor íródtak és kerültek rögzítésre), a hasonló cím mögé odabiggyesztették a II-t, hogy tudjuk, hol a helyünk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8615995962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum