RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol.29

2020. július 19. - sunthatneversets

necrophobic_2020_jens_ryden.jpg

Heti dalmegosztásunkban oldszkúl thrash, villámkezű svéd black, grind henger, zene a jövőből és jófajta grunge-szerű rock. /Fotó: Jens Rydén/

SEETHER - Bruised And Bloodied

Itt az augusztus 28-ra belőtt új Seether-album, a Si Vis Pacem, Para Bellum második előzetese, a Bruised And Bloodied. A csapat tizenhárom nótából álló korongja az ígéretek szerint - ahogy mindig is szokott ez lenni - az eddigi legjobb lesz.


ONSLAUGHT - Bow Down To The Clown

Az Onslaught sem az a zenekar, amelynek két egymást követő lemezét kottára ugyanaz a legénység vette volna fel. A Nige Rockett körül folyamatosan rotálódó banda ezúttal még énekest is váltott, Sy Keeler helyét Dave Garnett vette át, így az augusztus 7-re ígért friss anyagon, a Generation Antichriston is ő fog már énekelni. Hogy hogyan is köpködi az igét a frissen leakasztott frontember, arról a frissen kiadott Bow Down To The Clowns révén már meg is bizonyosodhattok! 


NECROPHOBIC - Mirror Black

Mirror Black címmel egy új kislemezzel ajándékozta meg rajongóit a svéd death/black Necrophobic. A címadó dalhoz mindjárt egy oldszkúl videó is készült melyet fentebb le is csekkolhattok. 


PIG DESTROYER - The Cavalry

Hatdalos középlemezre készül a Pig Destroyer, melyen B-oldalas dalokat, ki nem adott zaj tételeket halmoznak fel. A csapat az anyagon még egy Iggor Cavalera vendégszereplést is elrejtett, a pihentagyú klipet kapott The Cavalry képében pedig már itt az első ízelítő. A teljes pakk, amit a The Octagonal Stairway név alatt kéretik majd keresni, augusztus 28-án fog megjelenni.  


OBSYDIANS - Psychodynamics

Az Obsydians nevű formációt nagyjából a Sybreed volt zenészei alkotják. A most kidobott Psychodynamics című single-ben pedig nem akárkik vendégeskednek, hiszen a Soilwork énkese Bjorn "Speed" Strid és a Megadeth dobosa  Dirk Verbeuren is megcsillogtat ezt-azt a tudásából.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr816019942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum