RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol.30

2020. július 26. - sunthatneversets

napalm_death_2020_by_gobinder_jhitta.jpgA heti rockdiszkóban heavy metálkodás, grindcore keresztapák, beteg indusztrál metal, és egykor szebb napokat megélt rap metal.

PRIMAL FEAR - Hear Me Calling

Péntek óta mindenki számára szabadon hallgatható lett a Primal Fear új sorlemeze. A Metal Commandonak elkeresztelt korong természetesen ezen apropóból egy újabb videót kapott, ezt a Hear Me Calling című számra illesztették rá.


NAPALM DEATH - Backlash Just Because

Az új korong, a Throes of Joy in the Jaws of Defeatism előrendelésének beindulásával egy friss tételt mutatott a rajongóknak a Napalm Death, ez a Backlash Just Because. A szeptemberben megjelenő büntiadag részletei, így a frankó borító, a dallista ITT található. 


(HED) P.E. - First Blood

Még egy szűk hónap és jön a (HED) P.E. friss anyaga, a karantén alatt megírt Class Of 2020. A csapat, akiknek első nagylemeze, a Broke éppen húsz éve jelent meg, a lemeznyitó First Bloodot már be is dobta ízelítőnek, lehet csócsálni nagykanállal! 


UNIFORM - Dispatches From The Gutter

A Delco után egy újabb gyilkos tétellel támogatta meg a hamarosan megjelenő új albumát, a Shame-t az industrial metal vonalon mozgó Uniform. A csapat a bő két és fél perces Dispatches From The Gutterben sem óhajtanak kegyelmezni, de talán jobb, ha ti, magatok is lecsekkoljátok a témát. A Shame szeptember 11-től lesz elérhető.


SUPREME UNBEING - You'll Never Make It

Igaz, még nem olyan nagy név a Supreme Unbeing, de máris Gróf Balázs rajzolt nekik videót. A Zak Red, D. Vine, Unknown és Al Mythee nevek mögé bújtatott csapat a korábban bemutatott You'll Never Make It című dalra rakatta rá a kisfilmet, ha esetleg ez bejött, a teljes csomag, az Enter Reality október 10-re van beütemezve. Viszont ha hihetünk az ígéreteknek, addig még jön az Animals, a Solution és a Dreaming című dal is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2716076770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum