RockStation

Különleges meglepetéssel készül a Hybrid Theory huszadik évfordulójára a Linkin Park

2020. augusztus 03. - theshattered

linkin_park_2017.jpgBelegondolni is durva, hogy már húsz éves az egyik legutolsó olyan rocklemez, amely milliós eladásokat volt képes produkálni. A Hybrid Theory, ami a Linkin Park első nagylemeze volt, egyből a csillagok közé lőtte a csapatot, onnan pedig hiába a változó stílusban (és minőségben) megjelent anyagok, egészen Chester Bennington haláláig le sem ereszkedtek az átlagemberek közé. Erről a lemezről tervez majd valamilyen különleges formában megemlékezni a csapat, igaz, Mike Shinoda nem sok konkrétumot árult el a tervekről.

Mike Shinoda: "Nem tudom, mit mondhatok el róla. Valami nagyon frankó dolgot tervezünk. Annyit mondhatok, hogy már dolgozunk rajta - és nem csak a zenekar! Igazából a kiadó, a menedzsment és a srácok, akik már jó ideje velünk vannak, meg akikkel az eddig megjelent dolgainkon dolgoztunk... Igyekeztünk a legtöbb emberrel találkozni, aki bizonyos értelemben családtag és megkérdezni, hogy szerintük mit kellene csinálnunk, mi lenne a Hybrid Theory számára a legmegfelelőbb megemlékezés. Aztán megpróbáltuk megvalósítani ezeknek az ötleteknek a javát.

A Linkin Park rajongótábora az egyik legkreatívabb és aktívabb tábor, ami csak létezik. A gond az, hogy ha nem szivárogtathatok ki információkat, mert azt akarom, hogy meglepetés legyen, a kreatív rajongók egyből ugranak és megpróbálják kitalálni a dolgokat. Jönnek a saját ötleteikkel és nem egyszer jobb gondolatokkal állnak elő, mint mi! (nevet)

Szóval szeretném, ha a rajongótábor egyszerűen engedné, hogy megvalósítsuk a vágyainkat. És ne álljanak elő olyan ötletekkel, hogy mit is akarunk csinálni, mert a ti ötleteitek jobbak lehetnek, mint a miénk! De komolyra fordítva a szót, van valami király dolog a tarsolyunkban, ami hamarosan érkezik majd. Várom már a - mit is? október végét, ugye?"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4916100394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum