RockStation

SÖR és FÉM! - Stonermocsok Tatabányáról!

2020. augusztus 08. - theshattered

rural_pitchfork.jpgA Rural Pitchfork zenekar azzal a kettős céllal jött létre 2013-ban ahogy ők mondják, hogy "a tőlünk telhető legtöbb sört megigyuk, illetve hogy húzós, mocsárszagú stoner/southern mocskot játsszunk, valahol a Crowbar és a Down nyomdokain."

Az évek során koncerteztünk – többek között – a Magma Rise, a Don Gatto, a Cadaveres és az Omega Diatribe társaságában. Közben a második cél egyre nagyobb hangsúlyt kapott, így 2020-ban (csak digitális formában) napvilágot láthatott a zenekar kétszámos debütáló kiadványa, amely a Simple Rural Solution címet viseli. A felvételek Kökényes Dániel és Csósza Dávid irányítása alatt zajlottak az Ellátótér Hangstúdióban. A kislemez egyik dalához szöveges videó is készült, melynek vizuális megjelenéséért Hartdégen Ákos felelt.

A zenekar tagjai:
Tóth Miklós - ének
Wéber Zsolt - gitár
Schlapak Péter - gitár
Schlick Attila - basszusgitár
Kovács Norbert - gitár
Barcs Bence - dobok

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5616118118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum