RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol.32.

2020. augusztus 09. - sunthatneversets

gojira_2020_jimmy_fontaine_crop.jpg

Heti dalválogatásunkban francia mesterek, brit extreme metal, svéd atomcsapás, texasi alter és délies amerikai riffek. /Fotó: Jimmy Fontaine/

GOJIRA - Another World

Új számot, valamint egy hozzá készített videót adott ki a Gojira. Az Another World egy remekbeszabott animációs videót kapott, ebben a Majmok Bolygója bizonyos részletei kattanhatnak be a figyelmesebbeknek. A 2016-os Magma nagylemez utódja egyelőre még nem tudni, mikor fog megjelenni, viszont addig is legalább van mivel enyhíteni az étvágyat. 


ANAAL NATHRAKH - Endarkenment

Az Anaal Nathrakh egyébként sem a kegyes és kellemes számairól volt híres, de az október 2-án érkező Endarkenment címadó dala a pusztítás mellett egy olyan epikus refrént sorakoztat fel, hogy csak kamillázunk - mondjuk azért a lemezborító is megér egy misét... Az említett szám egy frankó videót kapott, a kiszolgálásra részünkről egy fia panasz nem lehet! Már csak a megjelenési időig kell vágni a centit. Öveket bekapcsol, play gombra rányom! 


NARROW HEAD - Hard To Swallow

Ha szereted a Helmetet, jó eséllyel szeretni fogod a texasi Narrow Head muzsikáját is. Zaklatott riffek, kicsi lebegés. A csapat új albuma augusztus 28-án jelenik meg 12th House Rock címmel. Erről szól a Hard To Swallow.


ORBIT CULTURE - Day Of The Cloud

Pénteken jelent meg a svéd Orbit Culture zseniális új lemeze Nija címmel. Erről egy dallamosabb zúzdát választottunk heti rovatunkba. A Day Of The Cloud természetesen a súlyt is adagolja bőven.


BLACK STONE CHERRY - Again

Új dallal lepte meg a rajongókat a Black Stone Cherry. A Kentuckyból származó csapat az Again című számmal az október 30-án megjelenő új albumát, a The Human Conditiont vezeti fel, aminek az előrendelése a dal kiadásával együtt indult el. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3516106750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum