RockStation

EP-t írna a karantén alatt a Tool, jelenleg kiadó nélkül a zenekar

2020. augusztus 11. - theshattered

tool_2019_2_credit_travisshinn_crop.jpgIgaz, még egy hangot nem próbáltak össze, de azért csak kiadna egy EP-t a Tool, ha már a karantén miatt otthon kell tölteniük a Fear Inoculum turnéjára kiszabott időszakot. A csapatot persze nem hajtja semmi külső erő, lévén jelenleg kiadó nélkül tengődik a kvartett, de a Fear Inoculum mutatóiból kiindulva azért akárki adná ki az anyagot, legalább nullás mutatóval jönnének ki belőle (nyilván jóval nagyobb plusszal annál).

Daney Carey: "Még nem jammelt a Tool, most egyszerűen szüneten vagyunk. Nem történik igazából semmi. De szerintem már ideje lenne valaminek. A remény végig megvolt, hogy elindulhatunk, úgyhogy úgy voltunk vele, élvezzük, amíg lehet, de mivel jelen állás szerint az év végéig így marad minden, így be kell röffenteni a vasat és nekiállni a munkának - talán kiadni legalább egy új EP-t, vagy valamit. Ilyet, mármint EP-t nem csináltunk az első lemez óta, így egész jó ötlet lenne összedobni egyet. Nincs semmilyen kiadói szerződésünk, szabadúszók lettünk, így azt adunk ki, amit szeretnénk, ami elég jó érzés."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7016127470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum