RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol.33

2020. augusztus 16. - sunthatneversets

mr_bungle.jpg

Heti dalmegosztásunkban régi visszatérők és trónkövetelők a stílusok széles kavalkádjában a tradicionális heavy metaltól a mai hardcore-ig.

MR. BUNGLE - Raping Your Mind

Több, mint két évtized lemezszünet után újra friss alkotás viseli majd a Mr. Bungle nevet! Na, nem mondanánk kimondottan új albumnak, hiszen ahogy a rajongók jót tudják, "csak" The Raging Wrath Of The Easter Bunny demó újrafelvétele lesz rajta a CD-n, de azért mégis... A már lassan harmincöt éves dalsor ezen kiadásán extraként ott lesz az S.O.D.-féle Hypocrites/Habla Español O Muere és a Corrosion Of Conformity Loss For Wordsének feldolgozása is. A bejelentés mellé természetesen dal is járt, a Raping Your Mind és annak videója fentebb található.


SPIRIT ADRIFT - Harmony Of The Spheres

Enlightened In Eternity címmel október 16-án a Century Media gondozásban érkezik a tradicionális metálban utazó Spirit Adrift nagylemeze. A többek között Gatecreeper tagokat tömörítő csapat egy előzetessel is előállt a héten, ez itt a Harmony Of The Spheres.

DROPDEAD - Flesh And Blood

Igaz, EP-k, splitek azért jöttek a powerviolence vonalon mozgó Dropdeadtől, nagylemezt mégsem szültek a világba az 1998-as cím nélküli lemezük óta (az első is csak a zenekar nevén futott). A - figyelj, mesteri fogás jön! - saját magukról elnevezett új album viszont már itt van a kanyarban, melynek ékes bizonyítéka a Flesh And Blood című szám, ehhez klip is készült. 


CHAMBER - In Cleansing Fire

Friss erő rúgja be a a hardcore mezőny ajtaját, a Chamber helyet követel! A Nashville-be való csapat első nagylemeze, a Cost Of Sacrifice október 23-án fog megjelenni, erről az In Cleansing Fire című dalt már bedobták fogyasztásra, ismerkedésre.


ARMORED SAINT - End Of The Attention Span

Nem is olyan régen még arról írtunk, hogy elkészült az Armored Saint következő albumának a felvétele, a csapat máris az első előzetessel szolgál a rajongóknak. A friss szám címe End Of The Attention Span, a lemez, amin ez a szám és tíz másik társa lesz, október 23-án érkezik majd. Ez utóbbinak címe: Punching The Sky

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9416140340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum