RockStation

Paul Bostaph szerint nem feltétlen slayeres, mégis slayeres lesz Kerry King szólólemeze

2020. augusztus 28. - theshattered

0slayer2019_26_eredmeny.jpgKerry King szólólemezen dolgozik, sőt, két lemezre való száma már van is a gitárosnak. Hogy mégis milyen lesz a termés, arról Paul Bostaph próbált valamennyi infót adni - a pletykák szerint ő, Gary Holt és Phil Anselmo alkotják King szólócsapatát. A dobos szerint eléggé slayeresek lesznek a nóták, de mégsem feltétlen az anyacsapat stílusában, akármit is jelentsen ez.

"Úgy a legegyszerűbb megfogalmazni, hogy Kerry úgy ír zenét, ahogy. Rock and roll anyag lesz? Nem. Olyan lesz, amilyennek szeretnéd, hogy legyen? Igen! Nem újrahasznosított témákból összerakott album lesz... Úgy fog szólni, mint a Slayer, csak a Slayer nélkül - ha slayeres is lesz, nem szándékosan. Kerry világ életében a Slayerben írt dalokat, megvan a maga stílusa. És ez a zeneírói stílus nem fog megváltozni csak azért, mert a zenekarodnak vége lett. Egyszerűen ilyen dalokat szeretsz írni.

Változnak a dolgok az idő múlásával? Igen. El tudom képzelni. Nem hiszem, hogy Kerry gyerekként elsőnek megírt dala ugyanolyan lenne, mint az utolsó szám, amit a Repentlessre írt. A dalszerzők igenis változnak idővel, attól függően, mi éri őket és hogy érzik magukat az adott időszakban.

Kerry most nagyon fel van tüzelve. Annyit elárulhatok, hogy ha szereted a kemény zenét és szereted a Slayert, akkor ez is tetszeni fog. Slayer lesz? Nem, nem lesz Slayer! A Slayernek vége, nyugdíjba vonult...

A lényeg az, hogy nem akarunk kis-Slayerként szólni, ha érted, mire gondolok. Slayerből már van. De jó lesz - nagyon jó! Hallottam már a számokat és alig várom, hogy Kerryvel jammelhessek rájuk."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1716179158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum