RockStation

Új dalok felvételére készül a Metallica

2020. szeptember 04. - theshattered

0metallica2018_13_eredmeny.jpgKirk Hammettnek (már megint) van vagy hatszáz ötlete, amit új zenékre tervezne ellőni, viszont nem úgy megy az Metallicáéknál, mint tudjuk, el is veszhet az a fránya telefon. Ráadásul a négyes aktívan gyakorolja a közösségi távolságtartást is, az élő egyenesben online próbát pedig úgy tűnik még technikai okokból nem tudják megoldani. De már dolgoznak rajta, ha minden jól megy, az ősz folyamán már fel is vehetik a táv-jamek eredményeit!

Lars Ulrich: "Nem tudom - nem könnyű helyzet, de megteszünk, amit tudunk. Folyamatosan küldözgetjük az öleteket. A legnehezebb az egészben az, hogy négy külön helyen vagyunk és nincs olyan szoftver, amivel élőben tudnánk egymással zenélni. Az van, hogy feljátszok valamit, elküldöm valamelyikünknek, aki rájátszik, vagy vice versa, de mivel nem tudunk egyidőben zenélni, kiveszik a lendület és a pillanati energia az egészből.

Beszéltem már néhány technikus arccal, hogy mik a lehetőségek az élőben, egymással zenélés témájában, de egyelőre még nem sikerült semmit sem találni. Ha meglesz, teljes mértékben ki fogjuk használni, viszont most néhány hétig biztosan ebben a buborékban leszünk. Aztán néhány hét múlva, valamikor az ősz folyamán meglátjuk, hogy eljutunk-e egy másik buborékba, amikor megírjuk, eljátsszuk, talán fel is vesszük az eredményt. Nagyon várjuk, mit sikerül kihozni ebből."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6416188646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum