RockStation

Phoenix Rt.: az Ami ránk vár balladával indult el Jelzőfény nagylemez előrendelése

2020. szeptember 07. - rockstation

Újabb dalt mutatott be az idén 7 éves Phoenix Rt. a 2020. október 2-án megjelenő “Jelzőfény” nagylemezről. Az “Ami ránk vár” ballada a harmadik az idei új dalok sorában, a felvidéki Csallóköz legaktívabb, egyre népszerűbb triójának az új korongja pedig már előrendelhető a zenekar honlapján, méghozzá 3 különböző csomagban. A felvételek Érden készültek Varga Zoli producer közreműködésével. A borítót Nagy Attila tervezte, a fotókat pedig Király Győző készítette.

“Jelzőfény” lemez előrendelés:
edgerecords.hu/phoenixrt/ 

A “Kis Csomag” egy CD-t és egy dedikált posztert tartalmaz, a “Pólós csomagot” a srácok egy, a lemezhez készült új pólóval egészítették ki, valamint a törzsrajongók és azok számára, akik támogatni szeretnék a zenekart készült a “Támogatói csomag”, amely többek közt egy táskát, felvarrót, matricát, pengetőt is rejt a lemez és a póló mellett.

Puss Tamás énekes, basszusgitáros: 

„Úgy érezzük, a zenekar eddigi legerősebb, legütősebb lemeze készült el, tele meglepetésekkel. 10 vadonatúj dal található rajta és egy Kalapács átdolgozás. Szerintünk a Mi kell több?! lemezünk méltó folytatása.

Soha nem dolgoztunk még át dalt más előadótól, nagyon izgalmas volt a feladat és nagyon élveztük, ugyancsak nem készült még duett sem egyik lemezünkön sem - ez is egy kiemelkedő tétele az úgy anyagnak. De, hogy párat említsek még, van kicsit akusztikusabbra hangszerelt dal a lemezen, és egy pop-punkos nóta is a többségben metalos hangvételű dalok között.”

Bár a lemez írása, felvételei egész évben zajlottak, és a május elejére tervezett stúdiózást csúsztatni kényszerültek, már januárban megjelent egy friss dal, a YouTube-on rövid időn belül szép nézettséget elért “Nincs mit vesztenem” klipje, melyet májusban a “Nem marad szótlan” követett a lemez második előfutáraként. A dalok gyorsan közönségkedvenccé váltak, a zenekar pedig ígéri, hogy a lemez további 9 dalában sem fog senki csalódni.



Phoenix Rt. - Jelzőfény
2020.10.02. EDGE Records
01. Nem marad szótlan

02. Nincs mit vesztenem
03. Engedd el
04. Ami ránk vár
05. Jelzőfény (feat. Diószegi Kiki)
06. Mielőtt elrugaszkodom
07. Fekete
08. Elkéstél
09. Tiszta lappal
10. Másnapos szerenád
11. Nincs baj (Kalapács cover)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9616191438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum