RockStation

A fél évszázados fennállásukat ünneplő könyv érkezik a Judas Priesttől

2020. szeptember 08. - theshattered

judas_priest_2018_2u.jpgÖtven éves a Judas Priest. Persze valahogy úgy tűnik, mintha mindig is léteztek volna, de azért mégiscsak furcsa ebbe belegondolni. Akárhogy is, a csapat sem hagyja elillanni ezt a szép, kerek évfordulót: ha már az ünnepi turnét nem tudják idejében megtartani, egy szép, húsos-szaftos könyvet nyújtanak át majd a rajongóknak. A szeptember 11-től előrendelhető olvasmány a Judas Priest - 50 Heavy Metal Years címet kapja majd, ez négyféle kiadásban lesz elérhető. Mutatjuk a részleteket!

jpcovers2.png

A 648 oldalas keménykötésű album a csapat története mellett eddig ki nem adott képek százait fogja felsorakoztatni, íme a variációk:

Standard kiadás: a körülbelül 30 cm átmérőjű könyv védőborítóval ellátva.

Deluxe kiadás: 500 darabra limitált 30 cm átmérőjű könyv kiadás bőrkötésű borítóval, 3D-s logóval, ajándék poszterrel. Mindegyik példányt Rob Halford, Glenn Tipton, Ian Hill, Richie Faulkner és Scott Travis aláírásával adják ki.

The Glenn Tipton Parkinson's Foundation Charity Edition: 100 darabra limitált 30 cm átmérőjű könyv különleges, kék borítóval, védődobozban, az előbb megnevezett felállás által dedikálva. Az ezen kiadásból származó összeget a Glenn Tipton Parkinson's Foundation kapja.

The Epic Leather and Metal Edition: 100 példányra limitált 40 cm átmérőjű, bőrkötéses könyv 3D-s borítóval, exkluzív poszterrel, fekete fémdobozban. Ezt a kiadást is a már említett tagok aláírásával adják ki.

Az előrendelés péntektől indul, IDE KATTINTVA tudtok majd vásárolni. A könyv egyelőre csak angol nyelven lesz elérhető. Ha pedig élőben is el szeretnétek csípni a legendákat az fél évszázadot ünneplő különleges műsorukkal, akkor 2021. július 23-án irány a Papp László Sportaréna!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1316193830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum