RockStation

Blueslemezen dolgozik Rob Halford

2020. szeptember 09. - theshattered

judaspriest-4.jpgA Metal Isten a karácsonyi témák után bluesba vált! Nincs is ezzel semmi baj, erre (értsd: egy másik stílusban kipróbálásra) valók a szólólemez címszó alatt kiadott alkotások! A hónap végén önéletrajzi könyvvel, később a Judas Priesttel az ötven évét összefoglaló olvasmánnyal támadó veterán családiasban fogja összerakni a csomagot, erről egy pár szót már elárult.

"Elmondok neked, csak neked valamit: nem is olyan régen elkezdődött! A bátyámmal, az unokaöcsémmel és a barátaimmal dolgozok együtt, azokkal, akikkel a Celestial albumot is készítettem. Az nagyon jó kaland volt, nagyon tehetséges emberek. A blues sosem veszett ki belőlem. Ez is része a rock and rollnak!

Szóval elkezdtük. Lassan illesztgetjük össze a kirakós darabjait. Nincs semmi határidő rá. Próbálgatjuk a dolgokat, már van is néhány ötletem erre-arra, nagyszerű lesz!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7916195232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum