RockStation

A Red Hot Chili Peppers basszusgitárosa is felfedezte magának a Cannibal Corpse-ot

2020. szeptember 10. - theshattered

0redotchilipeppers2016_70_eredmeny.jpgNem is olyan régen Magyarországon is megjelent Flea önéletrajzi könyve, melyben a Red Hot Chili Peppers basszusgitárosának első húsz évét ismerhetjük meg. A részben magyar felmenőkkel is rendelkező basszer-király ki tudja, milyen okból, de úgy gondolta, felfedezi magának a Cannibal Corpse zenéjét, amiben a Twitteren kért segítséget. A sosem a komolyságáról ismert muzsikus végül a Tomb Of The Mutilated mellett tette le a voksát, bő negyed óra múlva pedig már (a tweetből következtetve) fel-alá ugrálva tombolt kannibál korpáék témáira. Nem is csoda, egy Hammer Smashed Face azért eléggé be tud röffenteni, ha gyilokzenéről van szó!

Időközben a nevezett lemezen énekelt Chris Barnes is reagált a hírre, elmondta, hogy mi a kedvenc Red Hot Chili Peppers albuma.

Ahogy azt is, hogy egy zenészkolléga jól tudja-e: az azt követő One Hot Minute bizony nem feltétlen a szíve csücske:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3616196214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum