RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol.37

2020. szeptember 13. - sunthatneversets

nothing_2020_press_credit_ben_rayner.jpg

Heti dalmegosztásunkban dallamos death, leharcolt shockrocker, angol sodrás, amerikai hácé metal és shoegaze.  /Fotó: Ben Rayner/

DARK TRANQUILLITY - Phantom Days

Megmutatta a november 20-án érkező Moment első kislemezdalát a Dark Tranquillity. A göteborgi death metalt magas szinten (és szinte hiba nélkül!) művelő svédek a Phantom Days című számot rakták be a közösbe, ehhez egy, a lemezborító képi világát megidéző videó is készült. 


RAGING SPEEDHORN - Hard To Kill

Bemutatta az október 23-án megjelenő albumának, a Hard To Killnek a borítóját, dallistáját és a címadó dalt, valamint annak videóját a Raging Speedhorn. A csapat legutóbbi alkotása, a Lost Ritual 2016-ban jött ki. 


HATEBREED - Weight Of The False Self

Végre-valahára jön a Hatebreed következő korongja - nem kapkodták el, azt azért be kell vallani. A már tavaly óta ígért alkotás végül november 11-én fog a boltokba (és a megfelelő platformokra) kerülni, a címe Weight Of The False Self lesz. Az év elején kiadott When The Blade Drops nem lesz ott a csomagban, viszont a címadó öklözés már elérhető, mutatjuk, hogy sikerült! 


MARILYN MANSON - Don't Chase The Dead

Pénteken jelent meg Marilyn Manson új lemeze, melyről a hét közepén a Don't Chase The Dead című dalt mutatta meg a mester. A könnyedebb, szinte már dark/country címadó, a We Are Chaos után most egy kicsit hagyományosabb, bár nem feltétlen metalos számmal jelentkezett az egykori botrányhős, ehhez most hagyományos klip nem, de egy egyszerűbb, a lemezborítót effektezgető vizuál azért csak járt. 


NOTHING - Say Less

Október 30-án a Relapse gondozásban jelenik meg a philadelphiai Nothing új lemeze The Great Dismal címmel. A shoegaze, noise rock, indie határán egyensúlyozó négyes most Say Less címmel tette elérhetővé új dalát, melyhez egy videó is jár.

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6616198534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

we dont want arabs here..So what 2020.09.15. 10:55:33

DARK TRANQUILLITY - Phantom Days = Stratovarius

RAGING SPEEDHORN - Hard To Kill = Anthrax

HATEBREED - Weight Of The False Self = Faith No More

NOTHING - Say Less = Depeche Mode

Marilyn Manson = Marilyn Manson

Ennyit erről az eresztésről.. Az egyetlen ön-azonos, hiteles és eredeti produkció Manson-é

Sagaris 2020.09.16. 12:39:51

@we dont want arabs here..So what: A DT annyira Stratovarius, mint egy parizsis zsemle.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum