RockStation

Mood: DVD kiadvány van készülőben a zenekar 25 éves, egyszeri reunion koncertjének felvételeiből, szavazás keretében kérnek segítséget a formátumokkal kapcsolatban!

2020. szeptember 16. - rockstation

Megjelenés előtt áll a Mood tavaly januári, egyszeri reunion koncertjének anyaga. Az akkor épp 25 éves, kultikus doom metal banda 17 év szünet után lépett színpadra a Barba Negrában, a különleges fellépésről pedig profi felvétel is készült. A zenekar most ennek kapcsán kéri a közönség segítségét, Facebook oldalukon lehet szavazni arról, hogy ki milyen megjelenési formátumban támogatná a kiadvány megszületését. 

Itt szavazz, hogy milyen legyen a DVD:
poll.app.do/mood-dvd

A Mood az alábbi felhívást tette közzé a szavazás mellett Facebook oldalán: 

“A tavaly januárban, nektek köszönhetően óriási sikerrel lezajlott utolsó koncertünket többek között azért is szerveztük, hogy amellett, hogy méltó körülmények között búcsúzzunk a közönségtől, az eseményt megörökítve, a zenekarhoz méltó utolsó hivatalos kép- és hanganyag készüljön és jelenjen meg, ezzel lezárva a zenekar történetét. Ennek okán szeretnénk tőletek visszajelzést kapni, hogy a kiadvány előrendeléses formában történő megjelentetése számotokra szimpatikus, vállalható megoldást jelent-e? Első körben ez csak egy egyszerű közvéleménykutatás, amelyből leszűrhető, hogy van-e egyáltalán akkora érdeklődés, hogy érdemes legyen belevágni ebbe a vállalkozásba.

Kép -és hanganyagról van szó, emiatt lehet többféle lehetőség, DVD és csak digitális terjesztésű hang, illetve DVD+2CD (a koncert hosszúsága miatt 2CD szükséges ha fizikai formátumban jelenik meg a koncert hanganyaga). Ez azonban nyilván a költségeket és a kiadvány árát is jelentősen emelné. (A DVD ára nagyságrendileg 3000-3500 Ft, a DVD + 2 audio CD 5000-5500 Ft lenne.) Várjuk a visszajelzést! A megosztásokért hálásak lennénk. Köszönjük az együttműködést! Üdv / MOOD zenekar”


A hazai szcéna alapvető és nemzetközileg is (el)ismert zenekara 8 éves pályafutása alatt négy nagylemezt jelentetett meg, legutóbbi, a “The Fourth Ride of Doomanoids” 2001-ben, a Hammer Records gondozásában látott napvilágot. A sort az addigi utolsó koncertről kiadott hivatalos bootleg DVD, a “The Last Ride Of Doomanoids” zárta, a tagok a Magma Rise, Stereochrist és a Wall of Sleep zenekarokban vitték tovább a banda szellemiségét.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5916203092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum