RockStation

Már több, mint húsz dalt írt a "mocskosul súlyos" új lemezéhez a Bullet For My Valentine

2020. szeptember 17. - theshattered

bfmv-optimised-bw-copy.jpgMár lényegében kész a Bullet For My Valentine következő nagylemezének anyaga. A fejleményekről a zenekar gitárosa, Michael "Padge" Paget nyilatkozott a The Ex-Man podcastnek, amiből az is kiderült, hogy még az év vége előtt stúdióba mennek és felveszik a cuccost. Ami ráadásul az ígéretek szerint az eddigi legsúlyosabb anyaguk lesz!

Michael "Padge" Paget: "Azt mondanám, hogy olyan nyolcvanöt százalékban készen vagyunk a dalírással. Tavaly sokat ötleteltünk. Természetesen ebben az évben lóf*szt sem haladtunk. Matt lent volt nálam az elmúlt néhány hétben, nyomtuk a garázsban, a stúdióban, demóztunk ezerrel. Azt hiszem, öt-hat témát összeraktunk az elmúlt hetekben - talán négyet-ötöt - ezek is mennek a többihez. Már van vagy húsz dalunk, de majd csak a legjobbakat fogjuk kiválasztani és rárakni a lemezre.

Mocskosul súlyos lesz az egész! Szerintem a legkeményebb Bullet-anyag, amit valaha hallottál, aminek én szívből örülök. Mindenki izgatott. Matt örül. Én örülök. A többiek is örülnek. Már csak ki kell jönni ebből az egész járványhelyzetből, így mehet tovább a muzsika hangja és újra nekikezdhetünk a koncertezésnek. Ugyanabban a helyzetben vagyunk, mint mindenki más is."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1816204130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum