RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol.38

2020. szeptember 20. - sunthatneversets

rise_against_2020.jpegA heti rockdiszkóban US power metal, punkrockerek, mainstream alter és két veterán halálosztó brigád.

RISE AGAINST - Broken Dreams, Inc.

Broken Dreams, Inc. címen bedobta a csendtörő számát a Rise Against. A punkok a Dark Nights: Death Metal című képregény képi világát és hangulatát vették magukra a számhoz berakott filmben, a politikai mondanivaló természetesen garantált. 


ARMORED SAINT - Standing on the Shoulders of Giants

Bemutatta a Punching The Sky című új nagylemezének második előzetes dalát az Armored Saint. A kvintett a Standing on the Shoulders of Giants című számot adta be a közösbe, melyhez klip is érkezett. A teljes korong október 23-ra várható. 


DEFTONES - Genesis

Szeptember 25-én, tehát jövő hét pénteken Ohms címmel jelenik meg a Deftones új albuma, melyről pár héttel ezelőtt a címadó tételt már megmutattuk. Most Genesis címmel itt a második új dal a lemezről, melyhez egy furcsa videó is társul.


CARCASS - The Long And Winding Bier Road

Mivel eltolta a Torn Arteries című nagylemezének a megjelenését Carcass, egy EP-vel igyekeznek kárpótolni a hoppon maradt rajongókat. A Despicable-ről, ami október 30-án fog megjelenni a Nuclear Blasten keresztül, egy újabb dal lett elérhető, ez a The Long And Winding Bier Road. 


BENEDICTION - Stormcrow

Október 16-án fog megjelenni a death metal veterán csapat, a Benediction új nagylemeze, ami az első anyaguk az 1998-ban távozott Dave Ingram tavalyi visszatérése óta. A Scriptures címre hallgató anyag a Strormcrow révén már két előzetes számmal rendelkezik, ez a pár hete kiadott Rabid Carnalityt követte a sorban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8016204314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum