RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol.39

2020. szeptember 27. - sunthatneversets

sodom_2020.jpg

Heti dalmegosztásunkban teuton thrash, bánatmetal, újvonalas black, grindcore alapvetés meg egy szupergrupp.

SODOM - Sodom & Gomorrha

Érdekes, hogy a rengeteg éves fennállása alatt a Sodom eddig még nem lőtte le a Szodoma / Gomorra játékot. De most megtette! A november 27-én megjelenő Genesis XIX egyik dala, melyet most közkóstolásra is bemutattak, ugyanis a Sodom & Gomorrha címet kapta. A gyilkos thrash-csapásként leírható szám egy dalszöveges videót kapott körítésnek. 


MY DYING BRIDE - A Secret Kiss

A nagy csend a doom metal egyik alapcsapatát, a My Dying Bride-ot is megihlette. A márciusban öt év után új lemezt kiadott szextett ugyanis egy EP-t dob majd piacra a Macabre Cabaret képében, erről előzetesben az A Secret Kiss című számot mutatták be, ehhez egy videó is készült. A teljes anyag megjelenése november 20-ra várható, az előrendelés már beindult. 


ZEAL & ARDOR - Tuskegee

Október 23-án jelenik meg a Manuel Gagneux vezette Zeal & Ardor új EP-je Wake of a Nation címmel. Új dalokat már mutattunk róla, most álljon itt még egy gyöngyszem, Tuskegee címmel.


FUCK THE FACTS - Pleine Noirceur

A Noise Salvation gondozásban november 20-án jelenik meg a kanadai grindcore alapvetés a Fuck The Facts új albuma. A Pleine Noirceur címet kapott album címadó dalát már ki is pattintotta a csapat, melyre egy videó is készült.


MR. BUNGLE - Eracist

A héten kijött az október 30-án érkező régi-új Mr. Bungle album, a The Raging Wrath of the Easter Bunny Demo második dala. A nem meglepő módon a The Raging Wrath of the Easter Bunny című 1988-as kazetta újravett dalait felvonultató anyagról az Eracist-et adta ki a Scott Iannel és Dave Lombardoval erősített csapat, ehhez videó is készült! Mutatjuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2016215790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum