RockStation

Lényegében megvan az új Judas Priest anyaga, csak fel kellene venni

2020. szeptember 27. - theshattered

judas_priest_2018_2u.jpgRob Halford és Richie Faulkner szerint is nagyjából kész a 2018-as Judas Priest-nagylemez, a meglehetősen remekre sikerült Firepower utódja. A nagy leállás miatt viszont egyelőre még halasztódik az idén ötven éves, könyvet is kiadó legendás csapat stúdiózása (az olvasnivalóra vágyók még Rob Halford életrajzát is elcsíphetik, egyelőre még csak angol nyelven), viszont jövőre jó eséllyel már landolni fog a következő hangrobbanás. Reméljük, a 2021-es magyar koncerten is jut majd ez az a megkésett jubileumi műsor keretében.

Rob Halford: "A Priestnek jelen állás szerint egy jó erős dalcsomagja van, lényegében egy teljes lemez, amit csak össze kell majd próbálni, amikor valamikor újra találkozunk. De még nagyon sok munka van vele, mielőtt egyáltalán eljutnánk a produkciós szintre."

Richie Faulkner: "Az év korábbi szakaszában kezdtünk neki a lemeznek, Glenn, Rob és én, majd a nyárra mindenki hazament. Később fogunk majd újra összejönni. Már nagyon együtt akarunk lenni, hogy közösen dolgozhassunk, így jött össze a Firepoweren lévő mágia is, de most még erre esélyünk sem volt. De ahogy sikerül, mihelyst nagyjából rendeződik a világ helyzete, visszamegyünk a stúdióba és folytatjuk a munkát."

jpcovers2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8816217078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum