RockStation

Egyszerre dolgozik a Mercyful Fate új albumán és a következő szólólemezén King Diamond

2020. október 09. - theshattered

kd2019.jpgEgyébként sem lett volna szellős King Diamond éve, de így, hogy egy évet tolódik minden, még inkább meg kellett nézni a naptárat, hogy minden beleférjen. A legendás frontember ugyanis nem csak a Mercyful Fate új albumára és elsőlemezes (valamint Melissa EP-s) turnéjára készül, hanem egy friss és lendületes szólólemezre is. Erről beszélt nemrégiben a festett arcú veterán.

"Mindent zenét körbeadogattunk, már amennyire a jelen helyzetben meg lehet oldani persze. A Mercyful Fate első körben ad majd pár koncertet az európai fesztiválokon, amiknek eredetileg mostanra már le kellett volna mennie. Dániában próbálunk, aztán jön a nyolc, vagy mennyi fesztivál Európában, ezután át kell reptetni a cuccot az Egyesült Államokba, hogy Las Vegasban is ott legyünk. Lesz néhány új Mercyful Fate-szám a szettben jövő nyáron, ami amúgy a Melissa EP-re és a Don't Break the Oathra fog épülni. Ősrégi számok a teljesen újjal keverve. A jövő éven viszont ki fog jönni az új King Diamond is, aztán turné, turné, turné, amíg csak bírjuk. Igaz, a vírus mondja ki az utolsó szót, de az idei év sem megy kukába, mivel legalább saját ritmusban tudtuk összerakni a lemezeket, ahelyett, hogy valaki más stúdiójában dolgoztunk volna. Ennek pedig nagyon örülök. Lejöhetek hajnal háromkor is rögzíteni a dolgaimat, senkit nem zavarok vele."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4516232570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum