RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol.41

2020. október 11. - sunthatneversets

ac_dc_2020_3.jpgA heti rockdiszkóban szimfo metal, modernkori Led Zeppelin, progcsászárok, egy szupergrupp és az egyik legnagyobb rocklegenda.

AC/DC - Shot In The Dark

Már jó ideje legyezgette az új dalának megjelenését az AC/DC. A hosszabb csend, egy szinte teljes feloszlás, meg ki tudja mi után újraszerveződő rocklegendák a Shot In The Darkkal teszik egyértelművé: öreg rocker nem vén rocker, őket semmi sem lökheti le a pályáról! A dal az ötös új nagylemezén, a Power Upon fog megjelenni, melynek producere Mike Fraser volt és amelyik november 13-án fog megjelenni.


GRETA VAN FLEET - My Way, Soon

Klipesszámot szállított a Greta Van Fleet. A csak úgy, a semmiből kiadott szám és annak videója lentebb látható, hallható. Utóbbit teljes mértékben a zenekar tagjainak keze munkáját dicséri. Íme a My Way, Soon!


KILLER BE KILLED - Dream Gone Bad

Újabb dalt mutatott a november 20-án érkező második albumáról, a Reluctant Heroról a Killer Be Killed. A Max Cavalera, Troy Sanders, Greg Puciato és Ben Koller által alkotott kvartett a valóban jól sikerült Dream Gone Bad című számot gondolta megfelelőnek erre a feladatra, íme! 


FATES WARNING - New Comes The Rain

Bemutatta a második előzetes dalát a Fates Warning. A progcsapat a Now Comes The Rainnel támadja le a hallgatóságot, ez, valamint a korábban kiadott Scars is a november 6-án megjelenő Long Day Good Night című, cseppet sem rövid albumon lesz megtalálható. Bizony nem rövid, illik majd felkötni a gatyát, a lemez tizenhárom szerzeménye több, mint hetven percet fog felölelni! 


EPICA - Abyss Of Time

Február 26-án érkezik a holland szimfo metálos Epica nyolcadik albuma Omega címmel. Erről tette elérhetővé a napokban az első single-t a zenekar. Jövő márciusban elvileg budapesti koncert is lesz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6316233186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum