RockStation

Born On The Outs - Itt egy szám a Refused novemberben érkező EP-jéről!

2020. október 23. - theshattered

refused_2015_1.jpgNégy új dal és egy, a következő nagylemezre is felkerülő trekk lesz a Refused november 20-án megjelenő EP-jén. A The Malignant Fire címre hallgató anyagról a Born On The Outs került ki előzetesnek, ami az elektronikus vonalon alkotó Swedish House Mafia Greyhound című, egyébként instrumentális tételének megszövegesített átirata.

refused-themalignantfire.jpg

01. Malfire
02. Born On The Outs
03. Organic Organic Organic (Go Fuck Yourself)
04. Faceless Corporate Violence
05. Jackals Can't Be Bothered To Dream

Dennis Lyxzén: "Kris egyfolytában arról a riffről magyarázott, ami a Swedish House Mafia dalában, a Greyhoundban van, úgyhogy úgy döntöttünk, hogy kicsit kezelésbe vesszük azt. Daviddel írtunk ehhez a verzióhoz egy szöveget, amit Born On The Outsnak neveztünk el. Nem kell félreértésbe esni, ez nagyrészt a Greyhoundra épül. Csak rákerült egy szöveg azokról az emberekről, akik nem akarnak a jelenleg is tartó, fasizmus elleni harcban részt venni. Szóval, tudjátok, csak egy újabb, szokásos Refused-dal."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3216254536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum