RockStation

Egy hét és érkezik a Black Stone Cherry következő albuma, addig is itt egy újabb szám róla!

2020. október 23. - theshattered

black-stone-cherry_2020.jpgOktóber 30-án fog megjelenni a The Human Condition címre keresztelt Black Stone Cherry-korong. Az átlátszó-vörös vinylen, limitált CD box szettben és digitálisan is megjelenő anyagról újabb előzetesként az In Love With The Pain került ki a nagyvilágba, ami nem is annyira friss nóta, mint sokan gondolnák!

blackstonecherrythehuman.jpg

Ringin’ In My Head
Again
Push Down & Turn
When Angels Learn To Fly
Live This Way
In Love With The Pain
The Chain
Ride
If My Heart Had Wings
Don't Bring Me Down
Some Stories
The Devil In Your Eyes
Keep On Keepin’ On

"Az In Love With The Pain az egyik legváratlanabb klasszikusunk, amiről nem is tudtuk, hogy szükségünk van rá! Évekkel ezelőtt írtuk meg a dalt néhány barátunkkal, Scott Lindsey-vel és Stephen Stylesszal, hogy alkalomadtán egy másik előadónak el tudjuk majd adni. Mégis, a régi demók hallgatása közben valahogy mindig visszamászott a fejünkbe. Úgy döntöttünk, hogy adunk neki egy esélyt és újradolgoztuk, ráraktuk a BSC-cimkét - nagyon örülünk, hogy így alakult! Egy igazi kedvenc lett!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8616254420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum