RockStation

A hanyatlás... Az megy! - Klipet készített az Agnostic Front

2020. október 31. - theshattered

af2019.jpgMég ha a dal nem is új, egy friss videó azért csak jár az Agnostic Fronttól. Az izzadt klubkoncertek hangulatát felelevenítő (és a régi, jó bulikra éhes szíveket fájdító) videóval támadó Urban Decay az alábbi. Ha nem ismernétek a számot, ne számítsatok másra, csak lendületre, verejtékre és szónikus pofonra!

Tovább

Ősrégi, kiadatlan dalt mutatott a Gojira

gojira_2020_jimmy_fontaine_crop.jpgBemutatta a 2003 óta a fiókban feküdt dalát, az Infernot a Gojira. A Halloween alkalmából kificcentett szám persze érezhetően nem a mai stílusban íródott, de érdekességnek mindenképp frankó! A dal a Maciste all’inferno című 1925-ös filmhez íródott (természetesen utólag), a szám élő felvétele annak idején egy EP-n még beszerezhető volt. Most már természetesen rajongói ereklye.

Tovább

Billentyűkön úszó szellemkirály - Újabb dalt mutatott Steven Wilson

sw2020_1.jpgAki gitárprogot akar majd keresni Steven Wilson következő lemezén, a The Future Biteson, igen nagyot fog koppanni. Ahogy a már eddig bemutatott nótákból sejteni lehet, a veterán brit zenész inkább a szintetizátorát találta meg a mostani dalíró session alatt, ez alól a recept alól a frissen villantott, legalább a videójának nyomott hangulatában a korábbi lemezekre emlékeztető King Ghost sem lesz kivétel. Ha nyitottak vagytok, azért érdemes ránézni.

Tovább

Hogyan ijesztgess rockosan? - Alan Robert Halloween-jelmezajánlója következik!

revolver-top5-halloween-alanrobert-main.jpgÖsszefogott a Revolver magazin és Alan Robert, a Life Of Agony basszusgitárosa. A két fél a zenész szerinti öt legötletesebb rock-jelmezt szedte össze, amit akár otthon is össze lehet dobni. Persze az apropó az angolszász kultúrkörben elég népszerű, talán már Magyarországra is igencsak bekéredzkedő Halloween volt. Mellőzve mindenféle különösebb körítést, már mutatjuk is, hogyan lehet a legegyszerűbben a legijesztőbbnek lenni!

Tovább

Megjelent a Carcass EP-je, videót kapott a Slaughtered In Soho

carcass.jpgTegnap óta hivatalosan is elérhető a Carcass EP-je, a Despicable. A nagylemezzel várhatóan jövőre jelentkező veterán brutalizátorok a megjelenést hangsúlyozandó egy filmecskét toltak a Slaughtered In Soho alá, ami a már-már játékos refréndallamával elég furán hathat egyeseknek. Na, nem mintha amúgy olyan pihekönnyű szám lenne...

Tovább

Jason Momoa és Eric Rutan is befigyel a Scour új dalában

scourband2017_638.jpgA Hate Eternal vezére, Erik Rutan és a többek között az Aquaman szerepéből ismert Jason Momoa is megmutatja a hangját a Scour új dalában. A Phil Anselmo-vezette csapat november 27-én érkező EP-jén, a Blacken helyet kapó Doomban mindenki hörög, ahogy csak tud, mondjuk úgy, hogy a nóta 11-esre tekerte a "kegyetlen" potit.

Tovább

The Cure- és Ministry-feldolgozások a Stabbing Westward új EP-jén

stabbing-westward.jpgHallowed Hymns címen friss kiadvánnyal jelentkezett a Stabbing Westward. A négyszámos anyagon egy The Cure-feldolgozás, annak remixe, valamint egy Ministry- és egy Echo and the Bunnymen-átirat kapott helyet. A CD formában is megvehető, de digitálisan is szabadon hallgatható anyag az alábbiakban található meg. Talán kitaláltátok, hogy az egész apropója a Halloween.

Tovább

Jótékonysági dalban Dave Lombardo, Gary Holt és Derrick Green

belovedghouls.jpgKiadta a nyolc éve felvett dalát a Beloved Ghouls. Az alkalmi formációt Gary Holt, az akkor még szintén a Slayerben zenélt Dave Lombardo és a Sepultura énekese, Derrick Green alkották. A szám felvételében Ross Robinson segédkezett nekik, a végeredmény pedig az alábbi. A dal bevételeiből a Save Our Stages jótékonysági szervezetet támogatják majd.

Tovább

Charlie Benante feldolgozósdija folytatódik, egy Soundgarden-szám a menü!

Ebben Mastodon-, Metal Allegiance- és Alice In Chains-tagok segítenek neki

charlie-benante_ea1510031754_ato2riv2x4kg_proxy.jpgRusty Cage - van, aki ne ismerné ezt a számot? A Soundgarden klasszikusát már sokan, sokféleképpen újraértelmezték, ebbe a sorba áll be az Anthrax dobosának, Charlie Benantenek a karanténprojektje, melyben mindig nagynevű kollégákat hív el egy kis virtuális zenélésre. Ebben a felvételben William DuVall (Alice In Chains), Bill Kelliher (Mastodon) és Mark Menghi (Metal Allegiance) vannak segítségére.

Tovább

Itt van Rob Zombie új dala, végre bejelentették a nagylemezt!

Rob Zombie1.jpgNa, ömberek! Végre és valahára! Február 12-én jön Rob Zombie-nak és csapatának új nagylemeze, a szinte már hagyományosan regényes című The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy. Az albumhoz borító, dallista (tizenhét szám!!!), de ami a legfontosabb, új dal is érkezett, ez a The Triumph Of King Freak (A Crypt of Preservation and Superstition), melyhez időközben megérkezett a héten már bepromózott klip is!

Tovább

Előrendelhető a húsz éves White Pony

deftones2020press_copy.jpgBejelentette az idén húsz éves klasszikusának, a White Ponynak a már régóta a levegőben lógó újrakiadását a Deftones. A december 11-én a boltokba kerülő pakkban természetesen a kettes CD lesz érdekes, ami Black Stallion névre fog hallgatni, ezen különböző előadók remixei hallhatók majd. Ezekből egyet, a Knife Prty Purity Ring remixét már csekkolhatjátok is!

Tovább

Power Of The High - Friss szám a Cane Hilltől

canehill2018.jpegÚj nótát mutatott a nu metal vonalról most kicsit keményebb vizekre evezett Cane Hill. A friss anyaggal legutóbb tavaly jelentkezett kvartett (ez a Kill The Sun EP volt) egy azóta összerakott számot, a Power Of The High-t mutatta be, melyben a modern metalos döngöldétől kezdve a pszichedelikus elszállásig minden van, ami szem-szájnak ingere. Persze szigorúan modern metalos értelemben!

Tovább

Folytatja a keménykedős ördögösködését a Five Finger Death Punch volt dobosa

psychosexual.jpgÚjabb dallal szexualizálja meg a köz- és jó ízlést a Five Finger Death Punch volt dobosa, Jeremy Spencer által vezetett Psychosexual. Az ördögös maszkban nyomuló zenész és elektro-indusztriál társasága az I Wanna Be The Blood In Your Cut című nótával folytatja a sort, nos, aki eddig nem kedvelte őket, ezután sem fogja.

Tovább

A Fever 333 és a Grandson is lerója a tiszteletét a Hybrid Theory előtt

linkin_park_2017.jpgHúsz éves a kétezres évek egyik legkelendőbb albuma, a Linkin Park bemutatkozó korongja, a Hybrid Theory. A mindenféle újraszerelésben elérhető anyag előtt többen is megemelték már a kalapjukat (még maga Robb Flynn is!), de a feldolgozások is érkeznek, ahogy tudnak. A legutóbbi eresztésben a Fever 333 és a Grandson kapott elő egy-egy nótát, nevezetesen az In The Endet és a One Step Closert, ezeket lentebb tudjátok lecsekkolni.

Tovább

Sokzenekaros Black Sabbath feldolgozás-válogatás érkezik

black_sabbath_1970.jpgA Vol 4. Redux után, ami a teljes nevezett Black Sabbath-lemez "sokzenekaros" újrajátszását takarja, egy újabb BS-cover album jön a Magnetic Eye Recordstól. A Zakk Sabbath-korongokat is kezelő kiadó (tagadni sem tudják, hogy rajongói az Iommi-műveknek) az Earthless egy dalával folytatja a promót, a teljes, lenti szettel vonuló album holnap jelenik meg.

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum