RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol.44

2020. november 01. - sunthatneversets

rob_zombie_2020.jpg

A heti rockdiszkóban kiakad a brutalizálás-mérő, legyen szó death-, black-, vagy modern metalról, de lesz itt egy kis shockrockerkedés is.

ROB ZOMBIE - The Triumph Of King Freak (A Crypt of Preservation and Superstition)

Na, ömberek! Végre és valahára! Február 12-én jön Rob Zombie-nak és csapatának új nagylemeze, a szinte már hagyományosan regényes című The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy. Az albumhoz borító, dallista (tizenhét szám!!!), de ami a legfontosabb, új dal is érkezett, ez a The Triumph Of King Freak (A Crypt of Preservation and Superstition) 


CANE HILL - Power Of The High

Új nótát mutatott a nu metal vonalról most kicsit keményebb vizekre evezett Cane Hill. A friss anyaggal legutóbb tavaly jelentkezett kvartett (ez a Kill The Sun EP volt) egy azóta összerakott számot, a Power Of The High-t mutatta be, melyben a modern metalos döngöldétől kezdve a pszichedelikus elszállásig minden van, ami szem-szájnak ingere. Persze szigorúan modern metalos értelemben! 


CARCASS - Slaughtered In Soho

Péntek óta hivatalosan is elérhető a Carcass új EP-je, a Despicable. A nagylemezzel várhatóan jövőre jelentkező veterán brutalizátorok a megjelenést hangsúlyozandó egy filmecskét toltak a Slaughtered In Soho alá, ami a már-már játékos refréndallamával elég furán hathat egyeseknek. Na, nem mintha amúgy olyan pihekönnyű szám lenne... 


SCOUR - Doom

A Hate Eternal vezére, Erik Rutan és a többek között az Aquaman szerepéből ismert Jason Momoa is megmutatja a hangját a Scour új dalában. A Phil Anselmo-vezette csapat november 27-én érkező EP-jén, a Blacken helyet kapó Doomban mindenki hörög, ahogy csak tud, mondjuk úgy, hogy a nóta 11-esre tekerte a "kegyetlen" potit. 


PSYCROPTIC - A Fragile Existence

Új anyaggal büntet a Psycroptic, igaz, csak két szám lesz rajta. A november 27-én elszabaduló The Watcher Of All-ról az A Fragile Existence című zúzda somfordált ki egy kis bemutatkozós agyszaggatásra, de hogy egyszerű legyen a dolog, egy komor videót is hozott magával.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9016264422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum