RockStation

Harminc éves a Fear Factory, Dino Cazares oltott egyet Burton C. Bellen

2020. november 02. - theshattered

fear_factory_2015.jpgNovember 1-től hivatalosan is Dino Cazares a Fear Factory név egyetlen jogtulajdonosa. Ez akarva-akaratlanul is egybeesett a zenekar megalapításának harmincadik évfordulójával, amit köszön is a szorgosan az új lemezen ügyködő gitáros. Viszont az azóta törölt videó alatti kommentekben feljött fikaáradatot sem hagyhatta szem előtt, a nemrégiben távozott énekest, Burton C. Bellt támogató, hiányoló rajongókat is helyretette közben az egykor talán szebb napokat is megélt riffgyáros.

"Örülök, hogy nem ugyanaz (a Fear Factory), mert élőben már egyáltalán nem tudott énekelni. Ez nem titok a rajongók előtt sem, akik már évek óta panaszkodtak a hangja miatt. Nézd csak meg a YouTube-on a kommenteket. Hamarosan jön az új énekes!"

"Bárcsak vigyázott volna a hangjára az évek alatt, ahogy Mike Patton is. Pedig ő őrült módjára ordibál. Vagy mint Corey Taylor és Howard Jones, akik egyszerre kiabálnak és énekelnek. Ezek a srácok a példák, hogy meg lehetett volna csinálni."

"Ha énekes lennék, jobban figyelnék a hangomra, nem innék kemény piákat, nem drogoznék, vagy cigiznék. Meg kell tanulni, hogy viselkedj az életkorodnak megfelelően. Énekesek milliói csinálják ezt. És ezeknek nincs semmi bajuk."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8316269380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum