RockStation

Amikor már azt hitted, sosem lesz ilyen: két új dalt villantott a System Of A Down!

2020. november 06. - theshattered

soad2020.jpgVan az a cél, amiért még a SOAD tagjai is elássák a csatabárdot! A négyes a Hegyi-Karabah Köztársaságban zajló örmény-azeri konfliktusra hívja fel a figyelmet a videót kapott, lassan őrlő Protect The Land és a klasszik, csapkodós System Of A Down-ízekkel telített Genocidal Humanoidz képében, ezeket pedig már mutatjuk is! A dalok és az új merch bevételeiből természetesen az említett háborús övezet megsegítését tűzték ki célul. A négyes legutóbbi lemezpárosa, a Mezmerize-Hypnotize 2005-ben jött ki., az azóta lényegében haknibrigáddá alakult csapat személyes (elsősorban a Tankian-Malakian-tengely közötti) konfliktusok miatt halasztgatta a következő lemezének megjelenését, melyről az utóbbi időben már azt lehetett hallani, hogy sosem lát napvilágot. Viszont nem igazán nyugtatták meg a rajongókat ezúttal sem: ez a két szám csakis jótékonysági célokból lett felvéve, lemez továbbra sem várható. /Fotó: Clemente Ruiz/

We as System Of A Down have just released new music for the first time in 15 years. The time to do this is now, as...

Közzétette: System Of A Down – 2020. november 5., csütörtök

Érdekes adalékinfó, hogy egyik szám sem frissen összerakott téma. A Protect The Land eredetileg Scars On Broadway-számnak készült körülbelül másfél éve, a Genocidal Humanoidz pedig egy pár évvel ezelőtti SOAD-jammelésen született. Igaz, ez utóbbi sem nevezhető össznépi munkának, mivel Serj Tankian akkor nem volt jelen a próbán.

protecttheland.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1216275648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum