RockStation

Nincs nyomás a Slipknot tagjain, legalábbis ami a dalírást illeti

2020. november 08. - theshattered

0slipknot2020_39_eredmeny.jpgNem éreznek semmilyen külső nyomást a Slipknot tagjai, a jelenlegi dalírós időszakot (elvileg legalábbis) azért tolja a csapat, mert jól érzik magukat és mert akarják is csinálni. Erről a csapat egyik szószólója, a bohócmaszkos Shawn Crahan beszélt a whiskey-jük egyik promóciós interjújában.

Shawn Crahan: "Érdekes időket élünk most. A felszabadult időt új zenék írására használjuk. A múlt héten egyszerűen csak jól éreztük magunkat, kajáltunk egy csomót és istenkirály zenéket írtunk. Jól érezzük magunkat és ennyi.

Mivel mindenkinek volt egy csomó ideje, úgy gondoltuk, hogy kihasználjuk ezt és összeülünk és azt csináljuk, amit jó eséllyel a legjobban tudunk, azaz zenét írunk. Remek a hangulat, mert nincs semmi nyomás rajtunk. Szerencsések vagyunk ezzel, mert bármikor beüthet az unalom."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5216277072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum