RockStation

Dark Tranquillity- és volt Katatonia-tagok egyesítették erejüket a csúnya death metalt toló Grand Cadaverben.

2020. november 09. - theshattered

grand-cadaver-scaled.jpgAz északi fémzene ismerőinek Daniel Liljekvist (ex-Katatonia) és Mikael Stanne (Dark Tranquillity) neve azért elég komoly fegyvertényt jelent, ha arról van szó. Márpedig igen, most nagyon is arról van szó! A Grand Cadaverben ugyanis ez a két arc és három másik társuk egyesíti erejét, hogy megmutassák: hogyan értelmezik a mocskos death metal fogalmát. Itt a Fields Of The Undying!

"Nekünk a Grand Cadaver egy kiváló ok arra, hogy lemenjünk a próbaterembe, sörözzünk és csapassuk azt a fajta death metalt, amin felnőttünk, miközben belevonjuk azokat az ízeket is, amiket a zenei pályánk alatt szedtünk össze. Öt barát vagyunk, akik szeretik ezt a fajta szónikus erőszakot. Meg szerettük volna mutatni ezt az érzést, így felvettük a Madness Comest, egyfajta 'azt kapod, amit vársz' stílusban. A Fields Of The Undying nem fogja újra feltalálni a kereket, ez egy egyszerű kinyilatkoztatás az általunk szeretett death metal és az irányzat gyilkos erejéről."

A kvintett bemutatkozó EP-je, a Madness Comes 2021 februárjára várható. A teljes tagság:

Stefan Lagergren (gitár - Expulsion)
Alex Stjernfeldt (gitár - Novarupta, Let Them Hang)
Daniel Liljekvist (dobok - ex-Katatonia)
Christian Jansson (basszusgitár - Pagandom)
Mikael Stanne (ének - Dark Tranquillity)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2616277802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum