RockStation

Stúdiózik a Baroness!

2020. november 11. - theshattered

baronesscolorclosefull-web.jpgMegkezdte a tavasz óta felhalmozott és ezek szerint már rendesen összerakott ötleteinek felvételét a Baroness. A négyes az ígéretek szerint hamarosan leszállítja a friss termést, de azért ezt illik némi várakozással kezelni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#Repost @ginagleasongtr ・・・ .....flavorrrr town

Baroness (@yourbaroness) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Seb in the control room (aka master bedroom) at our temporary residence, somewhere in the PA/NY wilderness. #newtunescomingsoon

Baroness (@yourbaroness) által megosztott bejegyzés,

John Baizley, a zenekar frontembere ezt nyilatkozta korábban a dalokról: "Miután észrevettük, hogy két, hat, meg tizenkét hónapnyi távolságban nem beszéltünk már turnézásról, sőt, jó eséllyel ez lehet másfél év is, egyértelmű lett számunkra, hogy nem azon kell nyavalyogni, hogy hogyan nem fogunk turnézni, hanem inkább belecsaptunk a lecsóba! Jó, nem ténylegesen a lecsóba. Összeszedtük a kreativitásunkat, amit egyenesen a zenébe áldoztunk. A zenekar történetében először heti meetingeket tartunk és megbeszéljük a dolgokat. Megpróbálunk heti határidőket szabni magunknak az új ötletek, új dalok terén. Mivel mindenki szó szerint rémálomban élt ezek nélkül, így körülbelül tízszeresére növeltük a munkatempót.

Március óta mást sem csináltunk, csak dalokat írtunk. Már több órányi zenénk van, amik tudod, tényleg olyan szinten vannak, hogy dalnak lehet hívni őket. Ezt úgy kell elképzelni, hogy volt egy csomó ötletem, Ginának is volt egy csomó ötlete, Sebnek is, Nicknek is, az egész zenekarnak, aztán csak szüljük az témákat és küldjük a számokat egymásnak az egész évben."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2616281152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum