RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol46.

2020. november 15. - sunthatneversets

ektomorf_2020.jpg

A héten shockrocker, szebb napokat megélt metálosok, dallamos zúzások a tengerentúlról és egy gyomros itthonról.

ALICE COOPER - Rock & Roll

Ahogy ígérte is, bedobta a legújabb dalát Alice Cooper. Az öreg a jövőre megjelenő Detroit Stories című lemezén a szülővárosának zenei világa előtt fog tisztelegni, a Rock & Roll pedig kiváló ízelítő a csomaghoz. Az album megjelenése február 26-án várható. 


MACHINE HEAD - My Hands Are Empty

Megérkezett a Machine Head legfrissebb tétele, a My Hands Are Empty. A mondhatni, igazi Machine Head-ízekkel operáló dal már szabadon hallgatható. Nagylemezről egyelőre hír nincs, Robb Flynnék mostanában inkább a különálló számok kiadását preferálják, lásd a korábban kiadott Circle The Drain esetét is. 


EKTOMORF - Reborn

Január 22-én fog megjelenni az Ektomorf legújabb lemeze, a Reborn. A nyolcszámos anyag várhatóan a thrash-esebb irányvonalat fogja felkarolni, erről a címadó számon és annak videóján keresztül némi ízelítőt is kaptunk. Íme! 


BLACK VEIL BRIDES - Scarlett Cross

Sztorizós album lesz a Black Veil Brides következő anyaga. A The Phantom Tomorrow című anyagon a The Blackbird névre hallgató antihőst és a köré szerveződő, a korong nevét is adó csoportot mutatja majd be az ötös. A lenti klip, a Scarlet Cross az anyaghoz készített, szintén sztorizós videósorozat első része. Ha a Re-Stich These Wounds című újrakiadást nem számoljuk, a The Phantom Tomorrow lesz Lonny Eagleton nagylemezes debütálása a csapatnál. 


LOVE AND DEATH - Down

Ahogy várható is volt, megérkezett a Korn gitárosa, Brian "Head" Welch által vezetett Love & Death új dala, a jövőre érkező Perfectly Preserved első előzetes száma. A Down egy dalszöveges videóval gazdagodott, a teljes album február 12-én landol majd. A zenekart Welch-en kívül a régi tettestárs, JR Bareis, a Breaking Benjaminból ismert Jasen Rauch, valamint Isaiah Perez alkotják. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8316284644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum