RockStation

Így készült a System Of A Down legutóbbi klipje

2020. november 18. - theshattered

soad-clementeruiz-2020.jpgLassan két hete annak, hogy a System Of A Down kiadta a két új dalát, a Protect The Landet és a Genocidal Humanoidz-t. A tizenöt év dalszünet után kiadott két track közül az első egy, a zenekar tagjait, örmény tájakat, valamint katonai és tüntetéseket mutató snitteket tartalmazó videót kapott, melyet a csapat basszusgitárosa, Shavo Odadjian rakott össze. Az örmény-amerikai csapat bemutatta, hogyan is készült a videó.

Shavo Odadjian: "Meg akartam mutatni a népünk egységét az egész világnak, mégpedig egy közös célból: hogy demonstráljam a tömeg erejét. Ez összehozott egy csomó embert minden életkorból és foglalkozásból, azokat, akik hisznek és harcolnak a közös célért. Egy dolog előállni az ötlettel, de az egészet látni, ahogy formát ölt, ahogy történt ennél a videónál is, egyszerűen hihetetlen."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3616289594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum