RockStation

Bud Spencer, Terence Hill és a riffek - Megjelent a harmadik Gama Bomb-lemezelőzetes!

2020. november 23. - theshattered

gb2020.jpgDecember 4-én fog behajózni a Gama Bomb új stúdiólemeze, a Sea Savage. A csapat, hogy véletlen se felejtsük el az infót, a Miami Supercops-ot villantotta fel országnak-vilgának, aminek filmjébe nem meglepő módon az angolul hasonló című Bud Spencer és Terence Hill klasszikus, a Szuperhekusok jeleneteit vágták be. Véletlen lenne? Bizony nem!

gbss.jpg1. Judo Killer
2. Sea Savage
3. Miami Supercops
4. She's Not My Mother, Todd
5. Ironblood
6. Lords Of The Hellfire Club
7. Sheer Khan
8. Rusty Jaw
9. Monsterizer
10. Ready, Steady, Goat!
11. Electric Pentacle
12. Gone Haywire

Philly Byrne: "A Miami Supercops egy szerelmes levél az összes, tipikus kliséket és beszólásokat felsorakoztató klasszikus zsarufilmnek. A dalt magát az 1985-ös olasz rendőr-paródiafilm, a Szuperhekusok ihlette. Az elmúlt évben Isten tudja miért, Domo egyszerűen rajongója lett ennek a filmnek, úgy írta meg a dalszöveget, hogy az már-már ijesztő pontossággal lehozza annak a teljes történetét. A zene az lényegében klasszikus Gama Bomb speed-thrash, benne a lemez legmenőbb riffjeinek némelyikével. Van benne egy sor, 'Have your friends over, but don't take off your gun belt', ez szerintem ez az egyik legpontosabb megfigyelés, amit valaha a zsarufilmekkel kapcsolatban hoztak."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8816294268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum