RockStation

Divided klippremer: Flo V. Schwarz vendégszereplésével készült el az Until The Stars Turn Cold

2020. november 26. - theshattered

A Pyogenesis éléről ismert Flo V. Schwarz énekessel készült el a Divided legfrissebb videoklipje. Az “Until The Stars Turn Cold” a júliusban megjelent “Behind Your Neon Eyes” lemez zárótétele. A zenekar alább saját szavaival részletezte a klip és dal háttértörténetét.

Kietlen pusztaság… A XXVIII. századi szmog már pár hónappal az utolsó telepesek eltűnése után elviselhetőbb lett, ám mikor a Divided és a stáb feltűnt a kihalt bolygón, addigra már teljesen újjászületett az atmoszféra. A természet visszakövetelte azt, ami régen az övé volt... Az épületek falain repkény táncolt, a kerítéseket göcsörtös faágak ejtették foglyul, még az utolsó atomvillanáskor szoborrá dermedt belvárosi kisnyugdíjasokra is mohatelepek kúsztak fel mohón.  Mert ez történt... A nap kihűl, az emberiség már szerteszét szóródott a galaxisban, mint egy gyermekláncfű gaz magjai... A legideálisabb kliphelyszín, amikor kihunynak a csillagok, a magány, a megborulás, a hideg, az ősz. Nincs senki más e tájakon, csak Brother Belmont, vOid, psyKlone, Sol és Stalkher Jr... Na meg nagyrabecsült vendégük, Flo V. Schwarz, a Pyogenesis énekese és a crew, Maráczi Krisztián és Jan Borowski operatőrök és Vaskó Gréta. Velük, nektek történt ez a klip. Saját zenekari rendezésben, saját vágásban, teljesen a mi munkánk... Az utolsó pillanatig húztuk, amíg a nap kihunyt. Legyen ez egy óda a feledéshez, gyászdal a szabadsághoz és erőt adó érzelmi töltet a bezártság perceihez. We are not alone in the unknown.

A dal alapjait v0id hozta:

“Röviden összefoglalva ez a dal az elmúlásról szól. Hosszabban az elmúlás folyamatának megéléséről és a benne rejlő katarzisról. A hangszeres alapok vázlatai még Finnországban születtek egy különösen sötét és esős télen, egy napsütésről szóló film ihletése alapján. Bár beszédes vagyok, nem vagyok jó szövegíró. A spontán érzelmeim és ötleteim könnyebben fejezem ki hangképekben. Ezt a szineztézikus katyvaszt segített dallá kovácsolni psyKlone és Belmont. Kapott egy szerkezetet és egy nagyon szép dalszöveget. A folyamat végén pedig plusz kihívás elé állítottam magam egy szóló megírásával. Ezek után pedig felkértük Flo-t vendégénekelni. Az ő közreműködésével egy gyönyörű duetté változott a dal.”

Zenehallgatás online streaming felületeken:
(Spotify / Apple Music / Deezer / Tidal / Napster, Google Play Music)
songwhip.com/divided-2/behind-your-neon-eyes


A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3516301620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum