RockStation

Folyamatosan írja a dalokat a Vio-Lence, jövőre jön a visszatérő EP

2020. november 26. - theshattered

vio-lence.jpgJavában nyomja a dalírást a Vio-Lence, egy dal kivételével már készen is van a csapat visszatérő anyaga. A 2018-as újrarántás óta két tagcserén átesett csapat már Bobby Gustafsonnal (Overkill) és Christian Olde Wolbersszel (Fear Factory) csapatja a felvételeket, melynek az eredménye jó eséllyel valamikor jövőre lesz elérhető.

Phil Demmel: "Elég lassan mennek a dolgok, mert mindenki nyomja a saját dolgait is. Van egy ötszámos EP-nk, amit a Metal Blade-nél fogunk kiadni. Öt saját szám, plusz egy feldolgozás, amit már hallhattatok, az is ott lesz a csomagban. Négy dal már teljesen készen van. Most álltunk neki az ötödiknek, már demózzuk.

Már Christian Olde Wolbers a csapat basszusgitárosa, ő volt a demóink producere és hangmérnöke. Remek tudni, hogy kéznél van, ráadásul, hogy ennyire közel. A teljes felszerelés ott van a próbatermünkben, mindenki a saját részeit tanulgatja. Iderángattuk Bobby Gustafsont is az Overkillből. Ő a gitárosunk, ő fog játszani a felvételen is. Így ő is itt van velünk. Ez volt az első alkalom, hogy leültünk és ráncba szedtük a dalokat. Küldtem nekik videókat, de ezek bátran mondhatom, nem könnyű dalok. Még nekem is elég nehezek. Most is dolgozok a néhány részleten."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3816302222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum