RockStation

Tomorrow Is Another Day - Régi dal, friss videó a Don Gattótól!

2020. november 27. - theshattered

don_gatto.jpgÚj klipet villantott a Don Gatto. A Tomorrow Is Another Day című szám eredetileg a csapat 2018-as Sawdown című EP-jén jelent meg, innen lett kiemelve újbóli szemlére. Higgyétek el, még mindig karcol!

"Áron barátunknak van egy kis gördeszkás cége, a Sima Skateboart és kitalálta az ember, hogy csináljunk már egy ilyen deszkázgatós, zenélgetős, vidám klipet. Ő intéz egy helyszínt, hív pár deszkást meg kamerás faszikat, mi meg vigyünk gitárt és dobot.
Mondtuk, hogy jól van, de nincs egy darab új számunk se sajnos. Nem baj, akkor csináljunk valami régebbire klipet - jött a szuper ötlet.
Így is lett. Előkaptuk a Tomorrow Is Another Day című háromhangost még '18-ból, szóltunk egy csomó barátunknak, hogy meg kéne inni pár tálca sört, meg úgy tenni, mintha bírnák a Gattot, mert lenne egy ilyen klipforgatás-szerűség. Nekik se kellett több, jöttek is szép számmal a szélrózsa minden irányából.
Ez még szeptemberben történt amúgy, csak elvesztek a memóriakártyák amiken az anyag volt, de szerencsére előkerültek: Flex, Áron kutyája valahogy megkaparintotta az adathordozókat és elrejtette őket az ágya alá. A kis komisz! Takarítás, hopp, itt vannak a kártyák, ezeket kerestük, be a vágóprogramba és pikk-pakk, kész is lett a klip. Köszi Áron!" - mondta a videóról a zenekar.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8716304510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum