RockStation

Átlépte az egymilliárdos YouTube-nézettséget a Chop Suey!

2020. november 29. - theshattered

soad-clementeruiz-2020.jpgIsmerős a System Of A Down dala, a Chop Suey!? Ennek az oldalnak az olvasói között valószínűleg nem sok olyan akad, aki ne hallotta volna a tizenkilenc éve kiadott nótát, ami azóta a modern rockzene egyik alapslágere, minden rockdiszkó kötelező kelléke lett. A szám ennek megfelelően a YouTube-on is elég komoly nézettséget produkál, a 2009 októberi feltöltése óta több, mint egymilliárdszor kattintottak a klipre. Hol járna már, ha 2001-ben is üzemelt volna már az oldal?

Ennek a veretes nézettségnek köszönhetően a Chop Suey! egy klubba került a Nirvana Smells Like Teen Spiritjével, a Guns N' Roses November Rainjével, a Queen Bohemian Rhapsodyjával és a Linkin Park két örökzöldjével, a Numbbal és az In The Enddel.

A System Of A Down két legutóbbi dala, a Protect The Land és a Genocidal Humanoidz tizenöt év szünet után, az elmúlt hetekben lett elérhető, ezek közül a másodikra is tervezik a klipet. Viszont örülni annyira nem érdemes, a kvartett tervei között nem szerepel a már sok-sok éve halogatott nagylemez kiadása.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr816305166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum