RockStation

Sírva vigadnak József Attila punkjai - itt a Hétköznapi Csalódások legfrissebb videoklipje egy újabb vers megzenésítéséhez

2020. november 30. - rockstation


A “Dúdoló” című dalhoz forgatott videót a Hétköznapi Csalódások. A november 7-én megjelent “Csókol Attila…” lemezen ismét csupa József Attila vers hallható a zenekartól jól megszokott formában; ez pedig az első dal, amihez videoklip is készült. 

“Itt az első klip az új Hétköznapi Csalódások lemezhez! Sírva vigadunk József Attilával és minden olyan emberrel, aki a társadalom perifériájára szorult és esélye sincs onnan feljebb kapaszkodni. Nézd és dúdold velünk a Dúdolót, a nyomorgók dalát!” - üzente a zenekar.

“Csókol Attila…” online zenehallgatás:
songwhip.com/hetkoznapi-csalodasok/csokol-attila
 

A friss anyagon több vendég is hallgató, énekel Kálmán Kata (Perfect Symmetry) és Tamás Éva (Tamás Éva Játéktára), brácsán játszik Martos G. Csongor (Hangerdő Társulat, Boja), nagybőgőn Kerekes Kornél (Kacaj, Boja), illetve hegedűn Katona Bálint (Kacaj, Four Keys).

“Csókol Attila…” CD (2.000 Ft + postaköltség) illetve további termékekkel rendelése közvetlenül a zenekartól:
hetkoznapi.shop@gmail.com


Tagok:
Megyeri Ferenc - ének, vokál, doromb
Bársony Barnabás - gitár, vokál
Szaklajda László - gitár, vokál
Szlaukó Tibor - basszusgitár, vokál
Mészáros Miklós - dobok
Bruszel Balázs - trombita

www.hetkoznapicsalodasok.hu/ 
www.facebook.com/hetkoznapicsalodasok   

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr10016307022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum