RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol.49

2020. december 06. - sunthatneversets

architects-web-crop-ed-mason-1.jpg

A héten minőségi hardrock, mainstream metalcore, szőrös tökű sludge, északi szépség és mongol pluszbónusz.  /Architects, Fotó: Ed Mason/

ARCHITECTS - Black Lungs

Bemutatta a február 26-án érkező új nagylemezének újabb előzetes dalát az Architects. A For Those That Wish To Exist ezen előzetese a Black Lungs címre hallgat és... Emberek, ez még mindig igen veretes!


GRETA VAN FLEET - Age Of Machine

Április 16-án érkezik a Greta Van Fleet második nagylemeze, a The Battle At Garden's Gate. A hirtelen igen nagy népszerűségre szert tett fiatal négyes a már megszokott, azaz a régi nagyok szellemében fogant stílust továbbra is meg fogja tartani, erről a most bemutatott szám, az Age of Machine révén bizonyosodhatunk meg. 


EYEHATEGOD - High Risk Trigger

Jött egy vatta új dal a jövő év március 12-én megjelenő Eyehategod albumról, ami az A History Of Nomadic Behavior címet fogja viselni. Hallgassátok szeretettel a High Risk Trigger című alkotást, ami a mi kicsi szívünket már első hallgatásra meghódította. 


THE DEAD DAISIES - Holy Ground (Shake The Memory)

Kiszökött a nagyvilágba a január 22-én megjelenő The Dead Daisies-album, a Holy Ground címadó dala, mely teljes valójában Holy Ground (Shake The Memory) névre hallgat. A zenélgetős-dalszöveges videóval megtámogatott, frankón feelinges szám fentebb található meg.


LEPROUS - Castaway Angels

Ahogy megígérte, úgy be is mutatta az új dalát a Leprous. A napokban már aktívan promózott Castaway Angels egy nyugodtabb, de igazi, vérbeli Leprous-tétel Einar jól megszokott (már ha meg lehet szokni) különleges énekhangjával, annak minden szépségével együtt. 


PLUSZBÓNUSZ
THE HU - Sad But True

A mongol The HU egy üde színfolt a folk és a metal határmezsgyéjén, a távol-keleti komák ugyanis helyi, népi hangszerekkel csapatják a bazsevát. A saját tételek után most egy feldolgozás került terítékre, amit nem kisebb névtől vettek kölcsön, mint a Metallicától! Vigyázat, a Sad But True jól ismert szövegének dalolása ezúttal nehézkes lehet, a jól ismert sorokat ugyanis embereink anyanyelvükön prezentálják.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7916316424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum