RockStation

Horns - Itt a Witchthrone debütáló EP-jének záródala és hozzá egy videó

PREMIER!!!

2020. december 11. - sunthatneversets

witchthrone_2020.jpg

Még 2019 karácsonyán adtuk hírül, hogy a mosonmagyaróvári Witchthrone hamarosan egy négyszámos debütáló EP-vel jelentkezik. Mint tudjuk a 2020-as év rendesen átírta az előzetes forgatókönyveket, de az újvonalas black metalban utazó ötös csak elkészült az EP négy dalával, ráadásul mindegyik dalhoz készült videó is, melyek itt, nálunk debütáltak. Utolsónak álljon itt a Horns című dalhoz forgatott film a pokol összes tüzével.

"Az eddigi klippjeinkben mindig volt valami mondanivaló, valami tanulság, volt egy történet, amit el akartunk mesélni. Ezzel a klippel úgy voltunk, hogy mivel megirtuk a zenekar történetének leggyorsabb, legagresszívebb dalát, nem fogunk mellébeszélni és valami szarságot belemesélni, nem kötünk kompromisszumokat hanem forgatunk egy olyan klippet ami egész egyszerűen odabasz. Több liter whiskey, egy forró nyári nap egy farmon és több tűz, mint ami a pokolban elfér. Hölgyeim és uraim, íme a HORNS!" - mondta el a zenekar a dalról.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1916328540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum