RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol51.

2020. december 20. - rockstation

cane-hill-power-of-the-high.jpg

Heti dalmegosztásunkban szimfodeath, modern zúzda, sci-fi mániás progthrasherek és két hazai pofáncsapás. /Fotó: Cane Hill/

FLESHGOD APOCALYPSE - No

No. Ez az olasz szimfo-death brigád, a Fleshgod Apocalypse új dalának a címe, amit pénteken mutattak be a nagyközönségnek és még egy Britney Spears utalás is van benne. A videóval turbózott, természetesen a tőlük elvárható bika lendülettel felvértezett nóta egyelőre különálló számként jelent meg, de van egy sejtésünk, hogy más is fortyog még a taljánok üstjében! 


CANE HILL - Kill Me

Új számot mutatott a Cane Hill, mindehhez pedig egy videó is dukál. A Kill Me című trekk és a filmecske lentebb látható, hallható, albumról, EP-ről egyelőre nincs hír. 


THE SOUTHERN ORACLE - Prisoner

Bemutatta Exodus Aesthetic címmel érkező nagylemezének első előzetes dalát a The Southern Oracle. A mind mondanivalójában mind zeneiségében tömény Prisoner fentebb csekkolható.  


BEERZEBUB - Kormány

A rap metal / hardcore vonalon mozgó Beerzebub a héten dobta be a köztudatba Kormány című dalát, amely mind a igencsak erős mondanivaló mellé egy még annál is erősebb videót kapott, melyben mindenki megkapja a magáét. A dalban egyébiránt az Ørdøg énekese Vörös András vokálozik.


VEKTOR - Activate

Újra életjelet adott magáról a sci-fi mániás progthrasher brigád, a Vektor. A jelentős átalakuláson keresztülment csapat februárban a holland Cryptosis-szal egy spilt EP-t tervez kiadni, melynek egyik dalát be is mutatta a csapat.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6416350548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum