RockStation

Fizikai formában is kiadja a SepulQuarta sessionök dalait a Sepultura

2020. december 21. - theshattered

80092696_10156413513581924_2261373098219536384_o.jpgAz idei év egyik legkülönlegesebb karantén fanservice-ét a Sepulturának köszönhettük. A csapat a négy évtizedet érintő (nem negyven éves!) pályafutásuk megünneplésére interjús, visszaemlékezős, de ami még érdekesebb, más muzsikusokkal együttzenélős sorozattal szórakoztatta a nagyérdeműt, ennek több fejezetét mi is megmutattuk. Jó hír a gyűjtőknek, a jövő év folyamán fizikai formában is kapható lesz a SepulQuarta anyaga, amire ha minden szám felkerül, huszonnyolc tételnyi finomság robban majd az arcokba.

"Április 22-én kezdtük el, ekkor jött az első. Több hónapon át minden héten csináltuk, aztán tizenöt naponta, aztán megváltozott az egész. Elmondhatatlan élmény volt. Huszonnyolc dalt játszottunk. Ez több, mint egy három órás koncert! Hihetetlen volt, de komolyan!"

"Szerintem az egyedisége miatt izgalmas ez az egész. Persze újra fogjuk keverni a hangképet, meg mindent, kihozni belőlük a lehető legtöbbet, de az alapok már ott vannak. Ezt az egészet a karantén, a kijárási tilalom miatt tudtuk összehozni. Képzeld el, ha normál körülmények között akartunk volna egy ilyen lemezt összerakni. Lehetetlen lett volna."

"A nagyszerű az egészben, hogy mindenki örömmel vett részt benne, örömmel játszottak Sepultura-dalokat. Olyanokkal zenéltünk, akik hatottak a Sepultura zenéjére és olyanokkal, akikre hatott a Sepultura zenéje. Jöttek brazil művészek, popzenészek, metalosok. A Ratamahatta ezen verziója nagyon egyedi, igazán különleges lett. Nem volt semmiféle megkötés. Volt, hogy két dobbal játszottunk, két basszussal néhány dalban három gitárral, két énekkel, tényleg nem volt korlát. És mégis működött!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6216352600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum